PAS technics

PAS technics

PASCAL MATHYSSEN
Elektriciteit en koeltechniek was mijn eerste liefde, maar modernisering en uitbreiding van technische skills hebben met de jaren de bovenhand genomen en zijn ondertussen ook de kerneigenschappen die bij mijn persoonlijkheid horen.  De leergierigheid naar nieuwe producten, snufjes & technieken zorgt ervoor dat mijn technische knowhow zeer uitgebreid is.  Als ondernemer wil ik mijn vakmanschap ten diensten stellen met een vlotte, eerlijke service en persoonlijk contact. Als gepassioneerd technieker, met bijna 30 jaar ervaring, in ijsroommachines zijn er nog weinig geheimen in deze wereld.

Perfectie is de ultieme ambitie in mijn werk en dat is ook waar PAS technics voor staat.


Pascal

AGENDA

PLANNING

JANUARI 2019

IDEE

De ambitie groeit als zelfstandig service technieker

Na jaren in een succusvol bedrijf mee te draaien, kriebelt de microbe om op eigen benen te staan. Mede dankzij alle positieve reacties tijdens mijn interventies wordt de ondernemer in mij wakker. Hoe zou het zijn om zelf beslissingen te nemen, mijn persoonlijke aanpak te ontplooien en mijn service & kennis op eigen houtje verder uit te bereiden? Genoeg stof tot nadenken en in actie te komen!


JUNI 2019 

OPSTART

Opstart als zelfstandig ondernemer

Technische kennis is ten top up-to-date, contacten zijn gelegd, dus stilaan de hoogste tijd om op eigen benen te staan. PAS technics is in volle ontwikkeling en gaat binnenkort de baan op voor alle technische ondersteuning, installaties & reparaties.

JULI 2019

PAS TECHNICS

100% beschikbaar

Eindelijk is het zover, na maanden hard zwoegen achter de schermen kunnen we de baan op en de service aanbieden waar ik persoonlijk altijd van heb gedroomd.  Time for some action!
BEZIGHEDEN

ACTIVITEITEN

IJSROOMMACHINES

ELEKTRICITEIT & TECHNIEK


WERKCOMFORT

Wil je meer informatie omtrent een bepaalde service,

aarzel dan niet mij geheel vrijblijvend te contacteren.