SAAR graphic

SAAR graphic

SARAH BUYSSE
Als jong grafisch ontwerper, sta ik voor een clean ontwerp met oog voor detail. Mijn werk heeft  kenmerkend een sterke focus,  eenvoud, overzicht  & karakter. Ik ben gedreven en bevastberaden in het succes van een creatie. SAAR gaat over een totaal concept, een uniek ontwerp met een eigen identiteit voor elke gelegenheid.

AGENDA

PLANNING

MAART 2019 

GRAFISCH ONTWERPER


Diploma's opzak!  Eerste stappen in de grafische wereld zijn gezet.  Mooie resultaten die een sterke basis vormen om verder op te bouwen.

APRIL 2019 

CREATIE


SAAR is tot leven gekomen.  Vanaf nu kan het ontwerpen beginnen.  Contacten worden gelegd en nieuwe verhalen kunnen geschreven worden.  Een unieke ontdekking iedere keer opnieuw.  SAAR is klaar om ook jouw project aan te gaan.


NAJAAR 2019

DIGITALE FOTOGRAFIE


Woord & beeld zijn een ideaal duo.  Een volgende opleiding zal dit nog sterker kunnen aantonen.  De evolutie in de digitale wereld staat niet stil, dus mogen we dit zelf ook niet doen.  SAAR naar de next level.

BEZIGHEDEN

ACTIVITEITEN

BRANDINGIn oorsprong 'brandr', brandmerken, betekend zich onderscheidden.  Branding maakt jouw identiteit zichtbaar.  Hoe wil je overkomen, hoe gaan mensen je herkennen, ...  Het is een volledig concept met een uiterst unieke aanpak.

DESIGN

Het ontwerpen van een unieke creatie voor jullie huwelijk of andere feestelijke gebeurtenis.  Het zijn de speciale momenten in het leven die het verdienen om gevierd te worden.  Iets geheel persoonlijk, groot of klein.

DRUKWERK

Om uw creatie tot leven te laten komen, adviseert en werkt SAAR samen met vakmensen.  Online drukwerk is alom tegenwoordig maar een uniek ontwerp vraagt om een perfecte afwerking. Drukwerk maakt uw project visueel én tastbaar, de finishing touch die absoluut niet mag ontbreken.