DIENSTEN

DIENSTEN

PROFESSIONELE IJSROOMMACHINES


Service & onderhoud van professionele ijsroommachines, met als specialisatie Telme. Werkt je toestel niet naar behoren, heb je nood aan technische ondersteuning, ...? PAS technics kent deze toestellen als geen ander en kan u in een mum van tijd ondersteunen in service & gepaste informatie bij quasi alle merken.

INRICHTING WERKRUIMTES


Wil je werkruimtes voorzien van een nieuwe indeling maar ben je niet de meest handige harry om dit zelf uit te stippelen? Droom je van een functionele werkplaats? Of een praktisch bureau? Dan is PAS technics de redder in nood, met z’n professioneel gereedschap & inzicht staat hij je graag bij tot de realisatie hiervan.

WERKCOMFORT


Blijven kleine klusjes steeds onopgelost? Ze nemen meestal niet zoveel tijd in beslag maar je moet natuurlijk wel beschikken over het juiste materiaal ... Extra stopcontacten, vervangen van lampen, ophangen van schabben, …. Ze verbeteren allemaal uw werkcomfort en daar kan PAS technics voor zorgen.

AANKOOP, INSTALLATIE & ONDERHOUD


Sinds 1975 staat Willy Mahaudens bekend met naam & faam in de horecasector meerbepaald in de ijs- en banktwereld. Samen bundelen Willy World Wide & Pas technics hun kennis & services.

Van a tot z kunnen wij u adviseren, leveren en onderhoud bieden als nergens anders. We staan in direct contact met de grootste leveranciers sinds jaren en kennen de sector als geen ander.